Receptes Menjars d'Arreu del Món 2013

Rainbow cake

 RAINBOW CAKE

 

 

270 gr . Farina

30 gr . Farina de blat de moro

1 cullerada de llevat

½ culleradeta de sal

300 ml . Buttermilk ( o llet tallada amb Limin )

135 gr . Clares ( aprox. 4 clares )

225 gr . Sucre

125 gr . Mantega

Extracte de vainilla al gust

Colorant en gel o pasta (vermell , groc , taronja , verd , blau i violeta )

 

Elaboració :

 

Preescalfem el forn a 170 º C

Greixem els motlles i enfarinem

Tamisem els ingredients secosy reservem

Tirem a lavez en un bol les clñaras , el buttermilk i l'extracte de vainilla i batem i reservem .

Ara batem la mantega amb el sucre fins que blanquegi i obtinguem una barreja suau , fàcil de manipular .

Ara a la barreja de mantega i sucre incorporem els ingredientyes secs alternant-los amb els líquids , acabant amb els secs .

Ara hem de dividir la massa en tantes parts com colors vulguem que tingui la nostra pastís arc de Sant Martí . Acolorim cada part per separat i posem al forn cada base per separat . Quan estiguin llestes deixem refredar .

Ara farem el frosting . Barregem mantega a temperatura ambient amb formatge en crema i extracte de vainilla . Afegirem sucre glacé fins que obtinguem la textura desitjada , prou consistent per omplir el pastís i folrar

 

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50