Receptes Menjars d'Arreu del Món 2017

VIANDA FREDA D'AU I VERDURES Maite Diaz ESPANYA

Ingredients:

600 g de carn de gall dindi picada

2 carbassons

4 llesques de pa de motlle

1 ou

2 pastanagues

pa ratllat

½ got de llet

50 g de formatge ratllat

Oli d'oliva

Sal

1 gra d'all

Pebre

1 branqueta de julivert

Preparació:

Talleu les pastanagues i els carbassons a dauets. Coeu-los al vapor durant 8 minuts. Remulleu les llesques de pa en la llet.

Escalfeu el forn. Piqueu l'all i el julivert. Poseu la carn en un bol juntament amb el pa ben escorregut, l'ou, el formatge, les verdures cuites, l'all, el julivert, la sal i el pebre. Pasteu-ho tot per barrejar-ho bé.

Unteu amb oli un motlle i empolvoreu-lo amb pa ratllat. Aboqueu-hi el farciment i coeu-lo  durant 45 minuts. A meitat de la cocció cobriu-lo amb un paper sulfuritzat perquè no es cremi la superfície.

Quan estigui fet deixeu que es refredi i després guardeu-ho a la nevera. Es pot menjar fred acompanyat de 4 cullerades de maionesa i dues de mostassa o temperat amb tomàquet fregit calent.

 

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50