Receptes Menjars d'Arreu del Món 2017

POLLASTRE COXINYA Erik Camargo BRASIL

Ingredients:

Farciment:

1kg de pit de pollastre

3 tomàquets

1 ceba ratllada

Julivert

3 grans d'all

Sal

2 pastilles de brou de pollastre

Massa:

1,7 l d'aigua

1 got d'oli de gira-sol

2 pastilles de brou de pollastre

1 kg de farina de blat

Preparació de la massa:

Poseu 1,7 l d'aigua a bullir. Afegiu-hi 1 got d'oli de gira-sol. Afegiu-hi 2 pastilles de brou de pollastre.
I també una culleradeta de colorant alimentari sense gust.
Quan l'aigua estigui bullint, afegiu-hi a poc a poc la farina i barregeu-ho a la vegada. Barregeu-ho fins que no s'enganxi al fons de l'olla.
Poseu la massa en un recipient gran on pugueu treballar-la amb les mans. Doneu-li forma de boletes, feu-hi un forat i afegiu-hi una cullerada de farciment. Tanqueu la massa en forma de gota.

Farciment:

Poseu el pit de pollastre a cuinar i esmicoleu-lo. Fregiu la ceba, l'all, el tomàquet i el julivert. Afegiu-hi el pollastre, les pastilles de brou i sal.

 

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50