Receptes Menjars d'Arreu del Món 2017

FIDEUS A LA CASSOLA AMB VERDURES Antoni Callén

Ingredients:

Fideus (eco, sense ou, amb gluten)

Carbassó

Albergínia

Pebrot

Xampinyons (o xiitakes o, si estan bé de preu, rossinyols)

All

Oli (verge extra)

Julivert

Brou de verdures

 

Elaboració:

Per una banda, feu al forn el carbassó i l'albergínia en làmines molt primetes.

D'altra banda, coeu en una paella els xampinyons (o xiitakes o rossinyols, o una mica de cada) amb els alls.

Els pebrots els estoveu en una paella molt a poc a poc.

Poseu els fideus en una cassola i  els daureu una mica. Afegiu-hi el brou. Espereu una mica i afegiu-hi la resta d'ingredients.

Finalment, poseu per sobre el julivert.

 

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50