Receptes Menjars d'Arreu del Món 2017

PAELLA DE LA HUERTA Julio Cordero CATALUNYA

Ingredients:

1 o 2 pastanagues

200 g de mongetes tendres

1/2 pebrot vermell

2 grans d'all

200 g de bolets variats

3 cullerades de tomàquet fregit

300 g d'arròs

1 litre de brou de verdures

Sal i oli d'oliva

Preparació:

Poseu una paella  al foc amb 4 cullerades d'oli d'oliva.

Netegeu i talleu la pastanaga, les mongetes tendres i el pebrot a trossos d'un centímetre i mig o dos de gruix i incorporeu-ho a la paella quan l'oli estigui ben calent.

Afegiu-hi immediatament després el pebrot vermell i els alls picadets. Li doneu a tot unes voltes a la paella a foc viu durant 3 minuts i hi afegiu els bolets variats. Li donem a tot unes voltes durant 2 minuts més, hi afegiu l'arròs, ho saleu i ho ofegueu tot junt durant un minut.

És el moment d'afegir-hi el brou. Hi heu de posar dues vegades i mitja la quantitat d'arròs, és a dir, per a 300 g d'arròs hi heu d'afegir 750 ml de brou calent. Remeneu-ho per última vegada i deixeu-ho coure a foc mitjà.

Quan l'arròs estigui al nostre gust, apagueu el foc i tapeu la paella amb una drap de cuina net durant uns minuts.

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50