Receptes Menjars d'Arreu del Món 2017

SALMOREJO Rosi Gómez ANDALUSSIA

Ingredients:

1 quilo de tomàquets pera ben madurs

200 g de molla de pa

Mig gra d'all

160 ml d'oli d'oliva verge extra suau

Un rajolí d'aigua (opcional)

Sal

1 ou cuit

Pernil ibèric a dauets

Preparació:

Comenceu rentant els tomàquets, els talleu, sense treure'n la pell ni les llavors. Incorporeu-hi  el mig all sense el cor i l'oli i ho tritureu tot i ho deixeu uns minuts perquè la molla agafi cos. Passeu-ho per un xinès o un colador per treure'n totes les llavors i pells i així poder aconseguir un salmorejo molt més suau. Rectifiquem de sal a poc a poc fins arribar al nostre gust  i llest. Al servir-lo poseu al damunt ou ratllat i dauets de pernil.

 

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50