Receptes Menjars d'Arreu del Món 2017

VICHYSSOISE Berta Jimenez França

Ingredients:

500 g de porros (part blanca)

500 g de patates

1 l de brou de pollastre o verdures

200 ml de nata líquida

Pebre, sal, oli

Cebollí (opcional)

Preparació:

Ofegueu el porro en l'oli, tenint  la precaució que quedi blanc, sense gens de color. Quan estigui tou afegiu-hi les patates i el brou. Assaoneu-ho (amb sal i pebre) i coeu-ho durant mitja hora. Després ho tritureu i ho deixeu refredar. Un cop ben fred, ho passeu pel xinès juntament amb la nata. Rectifiqueu-ho el gust i ho serviu (opcionalment es pot tirar cebollí molt picadet per sobre).

 

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50