Receptes Menjars d'Arreu del Món 2017

XOCOLATA CHOCKABLOCK Bàrbara Gargallo REGNE UNIT

Ingredients:

Xocolata: amb llet, negra, blanca, triple xocolata, Ruby

Mantega

Philadelphia

Cereals: Arròs, blat de moro, civada, blat, sègol

Fruita seca: nous, nous de Macadàmia, ametlles, blat de moro torrat, cacauets...

Galetes: Oreo, mantega

Encenalls: xocolata, caramel, coco

Xarop: xocolata blanca, xocolata negra, maduixa

Preparació:

En un bol foneu la xocolata i en un altre la mantega o el formatge Philadelfia. Barregeu-ho i satureu-ho de cereals i o de fruita seca. Deixeu-ho refredar 5 minuts. Formeu els bombons. Deixeu-los refredar 5 minuts. Submergiu-los en xocolata líquida i arrebosseu-los d'encenalls. Deixeu-los refredar. Adorneu-los amb xarop.

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50