Receptes Menjars d'Arreu del Món 2017

PANELLETS VARIATS Mònica Tarradellas CATALUNYA

Ingredients (per a uns 50 panellets):

Per a la massa:

500 g de farina d' ametlla

350 g de sucre

150 g d'aigua

1 clara d' ou

Per als gustos:

Ametlles, codonyat, cireres, cacau en pols i xocolata

 

Preparació:

Prepareu la massa dels panellets el dia  abans. 

Poseu l'aigua i el sucre a foc baixet.  Manteniu-ho al foc fins que el sucre estigui ben dissolt  i la barreja agafi una consistència més densa.

Afegiu-hi llavors la farina d'ametlla i remeneu-ho molt bé amb una cullera de fusta.

Quan estigui ben barrejat i la barreja deixi de ser tan enganxosa, retireu-la del foc i deixeu-la  refredar.

Afegiu-hi i integreu bé la clara d'ou (que incorporareu sense batre-la).

Un cop tot ben barrejat, poseu la massa en un recipient perquè reposi, emboliqueu-la bé amb paper film i deixeu-la a la nevera fins l'endemà.

L'endemà, dividiu la massa en quatre parts, barregeu la massa amb els ingredients escollits, feu-ne porcions petites i doneu-los la forma que més us agradi.

Enforneu els panellets a 200 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 5-6 minuts. Un cop al punt, desenforneu-los, deixeu-los refredar i degusteu-los!

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50