Receptes Menjars d'Arreu del Món 2017

EMPANADA GALLEGA Núria Garrell GALICIA

Ingredients:

1 pebrot vermell

3 pebrots grans verds

3 cebes mitjanes

2 o 3 ous durs

4 llaunes de tonyina

1 got d'aigua

3 gots amb farina de força

1 culleradeta de cafè amb llevat

1 got d'oli

Preparació:

Feu un sofregit amb les verdures i reserveu-lo.

Feu un volcà amb la farina i el llevat barrejat i en el buit del volcà poseu-hi l'oli i l'aigua. Barregeu-ho bé pastant amb les mans i deixeu-ho reposar. Partiu en dos la massa i amasseu cada part amb el corró.

Poseu la massa en la plata i col·loqueu-hi la verdura, la tonyina i els ous.

Feu el mateix amb l'altra meitat.

Enforneu-ho a 180 ºC durant 35 o 40 minuts.

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50