Receptes Menjars d'Arreu del Món 2017

PAPAS AMB MOJO Judith Bosch CANÀRIES

Ingredients:

1 kg de patates petites

250 g de sal

Per al mojo picón:

3 grans all

3 cullerades pebre vermell dolç

1 pebrot picón o 1 pebrot de romesco

Comí

1 pebrot verd

10 cullerades d'oli d'oliva suau

2 cullerades vinagre

llimona

 

Preparació:

Renteu bé les patates i poseu-les en una cassola gran. Afegiu-hi la pela de la llimona, la sal i l'aigua suficient fins gairebé cobrir-les (no ha de sobrepassar-les).

Coeu les patates fins que estiguin tendres i escorreu-les. Introduïu-les de nou a la cassola i escalfeu-les fins que quedin ben seques, remenant. Retireu-les del foc i deixeu que reposin una estona cobertes amb un drap.

Deixeu el pebrot de romesco en remull amb aigua per estovar-lo. Escorreu-lo, traieu-li la cua i les llavors i poseu-lo en el vas de la batedora (el pebrot picón, un varietat canària, no és necessari remullar-lo). Afegiu-hi la resta d'ingredients indicats, un pessic de sal i una mica d'aigua i tritureu-ho. Serviu les patates amb la salsa.

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50