Premis i Concursos Empresarials

13a Edició dels PREMIS DELTA a les Millors Iniciatives Empresarials 2016-2017

Del 27 DE FEBRER i fins el proper 31 DE MARÇ, resta obert el període de presentació de candidatures a les Millors Iniciatives Empresarials 2016-2017

El divendres, 24 de febrer, amb la Roda de Premsa portada a terme al Saló de Plens de l'Ajuntament de Castelldefels, els ajuntaments de Castelldefels, Sant Boi, Viladecans, El Prat de Llobregat i Gavà, es va presentar la Convocatòria de la Tretzena Edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials 2016-2017. L'objectiu de la convocatòria és la de fomentar i premiar la creació, el desenvolupament i la consolidació de noves activitats econòmiques a la zona del Delta del Llobregat i, tanmateix, donar suport i recolzament a les iniciatives empresarials, com a eines de dinamització de l'activitat socioeconòmica i creació de llocs de treball, innovació, qualitat de treball i amb els valors d'igualtat de gènere i progrés econòmic del territori.

La presentació de la convocatòria es va celebrar amb la presència de les persones responsables de l'àrea de Promoció Econòmica de cadascun dels ajuntaments dels municipis participants, entre ells, Eva López Giménez (PSC), regidora de Regidora-delegada de Via Pública, Platja i Mobilitat, Promoció Econòmica i Foment de l'Ocupació de l'Ajuntament de Castelldefels.


S'obre la convocatòria 

Del 27 de febrer al 31 de març, resta obert el període de presentació de candidatures. A Castelldefels, les candidatures s'han de presentar al Registre General de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Tot i que poden rebre informació i orientació sobre la seva candidatura a La Guaita, Centre de Suport a l'Economia Local (Tel. 93 635 25 75).

Els guardons es distribuiran en 5 premis de 2.000 € per cadascuna de les millors iniciatives empresarials de cada municipi. És a dir:

  • Premi Delta a la millor iniciativa de Castelldefels: 2.000 €
  • Premi Delta a la millor iniciativa de Sant Boi de Llobregat: 2.000 €
  • Premi Delta a la millor iniciativa de Viladecans: 2.000 €
  • Premi Delta a la millor iniciativa de El Prat de Llobregat: 2.000 €
  • Premi Delta a la millor iniciativa de Gavà: 2.000 €

Hi cap la possibilitat d'atorgar mencions honorífiques a d'altres empreses participants, però sense dotació econòmica.

Entre els criteris que guiaran les decisions del jurat per escollir les millors iniciatives empresarials, en destacaran l'originalitat de la idea, grau de definició del producte, coneixement del mercat, responsabilitat social (llocs de treball i medi ambient), viabilitat comercial i econòmica, potencial de creixement, aspectes innovadors, obertura a mercats exteriors, economia social i cooperativa, ús de les TIC, així com la qualitat d'una presentació final (novetat d'aquesta edició) que es desenvoluparà el mateix dia de l'entrega de premis, que se celebrarà al juny de 2017.

Requisit específic:

S'hi podran presentar empreses (i/ó autònoms) QUE HAGIN INICIAT LA SEVA ACTIVITAT EMPRESARIAL ENTRE L'1 DE GENER DE 2011, fins al 31 DE DESEMBRE DE 2015.

 

Què cal fer per participar-hi?

Per participar en el concurs, us preguem que ens ho feu saber mitjançant correu electrònic a: promocio.economica@castelldefels.org i us enviarem la documentació (memòria i sol·licitud) que caldrà omplir i adjuntar. Igualment, us farem un cop de mà per presentar la vostra candidatura.


+ Informació:

'La Guaita', Centre de Suport a l'Economia de Castelldefels

  • Lloc: Edifici 'La Guaita', Carretera de la Sentiu, 1.
  • Horari: de 8 a 19 hores de dilluns a dijous. Divendres de 8 a 15 hores.
  • Telèfon: 93 635 25 75
  • Correu electrònic: promocio.economica@castelldefels.org


Documents de consulta i d'utilització per a participar:

 

Ajuntaments organitzadors:

 

Hi col·laboren:

 

Amb el co-finançament de:

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50