Web de l'Ajuntament de Castelldefels Anar a l'inici del lloc web
A A A
mapa web | notícies aeroport | mapa de la ciutat

Aquesta web compleix les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI
Més infomació

Icona de conformidat amb el Nivel Doble-A, de les Directrius d'Accesibilidad par al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI

Vàlid HTML 4.01!

Vàlid CSS!

Revisor automàtic de l'accesibilitat

Imprimeix la pàgina

Hemeroteca

       
Dimarts, 7 de juliol de 2015

L'Aeroport podria denegar a l'Ajuntament l'autorització per als focs artificials de la Festa Major

L'Aeroport podria desautoritzar l'Ajuntament a celebrar els focs artificials de les Festes del Mar i de la Festa Major • L'alcaldessa de Castelldefels, Candela López Tagliafico, ha enviat una carta a la direcció de l'aeroport per solucionar aquest problema

L'Ajuntament de Castelldefels va tramitar, com cada any, a l'Aeroport de Barcelona la sol·licitud per a la realització dels focs artificials que formen part del programa d'activitats de les Festes del Mar i de la Festa Major. En aquesta ocasió, però, l'Aeroport ha denegat a l'Ajuntament el permís preceptiu per a la realització d'aquestes activitats, en cas que s'hagi d'utilitzar la configuració de pistes no preferent durant l'execució d'aquests espectacles pirotècnics. L'Aeroport justifica aquesta decisió per una nova normativa que inclou la realització d'una maniobra i que, en el cas extraordinari de ser executada per un avió, aproximaria la seva trajectòria a la dels focs artificials. Es dóna la circumstància que el motiu d'implantació d'aquesta maniobra no va ser altre que l'augment de la capacitat aeroportuària.

L'alcaldessa de Castelldefels, Candela López Tagliafico, ha enviat una carta a la directora de l'Aeroport, Sonia Corrachano, per intentar solucionar aquest problema que pot solucionar-se amb l'ús de mesures tècniques alternatives a la adduïda per l'autoritat aeroportuària. López apel·la en el seu escrit a l'imprescindible i bona entesa que ha de presidir les relacions entre el municipi i l'aeroport.

Paral·lelament, l'alcaldessa ha cursat instruccions a l'OMSICA (Oficina Municipal de Seguiment i Control de l'Aeroport) perquè sol·liciti la convocatòria urgent i excepcional d'un GTTR (Grup de Treball Tècnic de Soroll) on es presentarien les solucions tècniques que proposa el consistori.

Imatge notícia
Una imatge dels focs artificials de la Festa Major de l'any passat / ARXIU
tornar a la pàgina anterior tornar element decoratiu

Informació Legal
© Oficina Municipal de Seguiment i Control de l'Aeroport (OMSICA) | Plaça de l'Església, 1 | Telèfon: 93 665 11 50

↑ pujar