Web de l'Ajuntament de Castelldefels Anar a l'inici del lloc web
A A A
mapa web | notícies aeroport | mapa de la ciutat

Aquesta web compleix les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI
Més infomació

Icona de conformidat amb el Nivel Doble-A, de les Directrius d'Accesibilidad par al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI

Vàlid HTML 4.01!

Vàlid CSS!

Revisor automàtic de l'accesibilitat

Imprimeix la pàgina

Hemeroteca

       
Dilluns, 25 de juliol de 2016

L'Ajuntament proposa a l'aeroport mesures pal·liatives per a les obres previstes després de l'estiu

La regidora de Presidència, Maria Miranda, ha reiterat que el compromís de l'Ajuntament és "la defensa de l'equilibri entre el desenvolupament de l'aeroport i el respecte a les poblacions que estan situades al seu entorn"

L'Aeroport de Barcelona té prevista per a després de l'estiu una sèrie d'actuacions en el camp de vols que durant tres o quatre dies obligaran al tancament simultani en horari nocturn de les pistes tercera i creuada. Això tindrà com a conseqüència l'ús de la pista principal com a pista única i per tant el vol d'aeronaus sobre Castelldefels en aquest període en operacions d'enlairament o aterratge.

L'Ajuntament i l'Oficina Municipal de Control i Seguiment de l'Aeroport (OMSICA) s'han avançat per minimitzar l'impacte acústic que es pogués derivar d'aquestes obres i han elevat una sèrie de propostes al Grup de Treball Tècnic de Soroll (GTTR).

En aquesta línia, l'alcaldessa de Castelldefels, Candela López, i la regidora de Presidència, Maria Miranda, també van demanar a la reunió mantinguda el passat 13 de juliol amb la directora de l'Aeroport Sonia Corrochano la màxima implicació en aquest tema per part de l'Aeroport i que es tinguin en consideració les propostes elevades per l'Ajuntament de Castelldefels.

La regidora de Presidència, Maria Miranda, ha reiterat que el compromís de l'Ajuntament és "la defensa de l'equilibri entre el desenvolupament de l'aeroport i el respecte a les poblacions que estan situades al seu entorn. Hem de conviure com a bons veïns". Per això, Miranda confia en què l'aeroport atendrà les demandes municipals per tal que les obres que es faran després de l'estiu "tinguin el mínim impacte possible sobre Castelldefels".

En el document de l'enllaç adjunt es poden consultar les propostes elevades per l'Ajuntament de Castelldefels.

+ INFO: Propostes presentades al GTTR [Document PDF - 62,6 Kb]

Imatge notícia
Avió sobrevolant el municipi de Castelldefels / ARXIU
tornar a la pàgina anterior tornar element decoratiu

Informació Legal
© Oficina Municipal de Seguiment i Control de l'Aeroport (OMSICA) | Plaça de l'Església, 1 | Telèfon: 93 665 11 50

↑ pujar