Web de l'Ajuntament de Castelldefels Anar a l'inici del lloc web
A A A
mapa web | notícies aeroport | mapa de la ciutat

Aquesta web compleix les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI
Més infomació

Icona de conformidat amb el Nivel Doble-A, de les Directrius d'Accesibilidad par al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI

Vàlid HTML 4.01!

Vàlid CSS!

Revisor automàtic de l'accesibilitat

Imprimeix la pàgina

Hemeroteca

       
Dilluns, 29 de maig de 2017

L'Ajuntament denuncia el vol incessant d'avions sobre Castelldefels durant el mes de maig

La situació ha esta motivada per l'abús de la configuració de vol diurna no preferent, segons l'Oficina Municipal de Seguiment i Control de l'Aeroport • L'Ajuntament abordarà en la propera reunió del GTTR (Grup de Treball Tècnic de Soroll) abordarà aquest problema en el qual "ve insistint i treballant de forma constant"

L'OMSICA, Oficina Municipal de Seguiment i Control de l'Aeroport, ha elevat una queixa formal al Departament de Medi ambient de l'Aeroport de Barcelona així com als responsables de  Control Aeri denunciant l'ús intensiu que durant el mes de maig s'ha vingut fent de la configuració diürna no preferent ELR. Aquest fet ha provocat sobrevols incessants i ininterromputs sobre Castelldefels. 

Aquesta situació es va aguditzar el cap de setmana del 26 al 28 de maig ja que es va aplicar la configuració esmentada de forma exclusiva. Si bé les condicions meteorològiques i de vent eren desfavorables, de l'estudi de l'operativa aplicada es desprèn que el sobrevol d'aeronaus, amb el consegüent impacte acústic que això ha ocasionat, podria haver-se evitat o reduït en determinades franges horàries.

L'Ajuntament de Castelldefels ha anunciat que en la propera reunió del GTTR (Grup de Treball Tècnic de Soroll) abordarà aquest problema en el qual "ve insistint i treballant de forma constant".

Imatge notícia
Sobrevols incessants d'avions durant aquest mes de maig a Castelldefels
tornar a la pàgina anterior tornar element decoratiu

Informació Legal
© Oficina Municipal de Seguiment i Control de l'Aeroport (OMSICA) | Plaça de l'Església, 1 | Telèfon: 93 665 11 50

↑ pujar