Web de l'Ajuntament de Castelldefels Anar a l'inici del lloc web
A A A
mapa web | notícies aeroport | mapa de la ciutat

Aquesta web compleix les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI
Més infomació

Icona de conformidat amb el Nivel Doble-A, de les Directrius d'Accesibilidad par al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI

Vàlid HTML 4.01!

Vàlid CSS!

Revisor automàtic de l'accesibilitat

Imprimeix la pàgina

Hemeroteca

       
Dilluns, 20 d'octubre de 2014

L'Ajuntament es reuneix amb la direcció de l'Aeroport per traslladar les seves reclamacions

L'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, s'ha reunit amb la directora de l'Aeroport de Barcelona, Sonia Corrochano, per expressar la seva inquietud pels episodis patits durant el passat estiu amb permanents vols d'avions sobre Castelldefels

L'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, s'ha reunit aquest 17 d'octubre amb la directora de l'Aeroport de Barcelona, Sonia Corrochano. Una reunió a la qual també ha assistit Ana Salazar en representació de la Direcció de Planificació i Medi Ambient d'AENA entre d'altres tècnics d'ambdós organismes .

La reunió, celebrada a les dependències aeroportuàries, responia a la sol·licitud de l'alcalde de traslladar en persona a la màxima responsable de l'Aeroport la seva inquietud pels episodis patits pel municipi durant el passat estiu amb permanents vols d'avions sobre Castelldefels.

Manuel Reyes li ha transmès punt per punt la moció aprovada pel Ple municipal en la qual, amb motiu de la celebració del 10è aniversari de la inauguració de la tercera pista, es reclamaven, entre altres assumptes, solucions als problemes de soroll encara patits , s'exigia la perpetuació del funcionament de pistes segregades i el respecte als horaris i compromisos establerts i, molt especialment, es reivindicava el Projecte 05-23 com a aposta decidida de l'Ajuntament per a solucionar de manera definitiva els conflictes encara no resolts entre territori i aeroport.

La directora de l'Aeroport s'ha fet ressò de les diverses sol·licituds amb el compromís de desenvolupar estudis i contemplar la possible viabilitat de les mateixes.

tornar a la pàgina anterior tornar element decoratiu

Informació Legal
© Oficina Municipal de Seguiment i Control de l'Aeroport (OMSICA) | Plaça de l'Església, 1 | Telèfon: 93 665 11 50

↑ pujar