Web de l'Ajuntament de Castelldefels Anar a l'inici del lloc web
A A A
mapa web | notícies aeroport | mapa de la ciutat

Aquesta web compleix les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI
Més infomació

Icona de conformidat amb el Nivel Doble-A, de les Directrius d'Accesibilidad par al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI

Vàlid HTML 4.01!

Vàlid CSS!

Revisor automàtic de l'accesibilitat

Imprimeix la pàgina

Hemeroteca

       
Dijous, 19 de març de 2015

Castelldefels aconsegueix el compromís de més transparència informativa per part d'AENA

L'Aeroport anuncia una augment de la seva política de transparència perquè la població afectada pel soroll dels avions conegui els motius de l'aplicació de les configuracions més perjudicials i els esforços duts a terme per evitar-les

L'Ajuntament de Castelldefels ha mostrat la seva satisfacció davant l'anunci efectuat per AENA en l'última reunió del Grup de Treball Tècnic de Soroll (GTTR), celebrada el passat 17 de març, informant que en l'eina WebTrack s'incorporaran lectures del vent regnant a les capçaleres de les pistes i els pronòstics meteorològics en vigor. Aquesta eina permet el seguiment de les trajectòries dels avions que aterren i s'enlairen a l'Aeroport del Prat-Barcelona.

La mesura dóna resposta a les reclamacions plantejades pel Ple de l'Ajuntament i el mateix alcalde Manuel Reyes en reunions amb els responsables de l'Aeroport. Aquestes reunions es van celebrar, a petició del consistori, arran de l'ús extraordinari l'estiu passat de les configuracions de pistes més perjudicials en termes de contaminació acústica.

Davant la inquietud mostrada des de Castelldefels, AENA va justificar aquesta operativa amb la meteorologia adversa durant aquest període, comprometent-se a millorar la seva política de comunicació perquè la població afectada conegués els motius de l'aplicació de les configuracions més perjudicials i els esforços duts a terme per evitar-les.

Fruit d'aquest compromís i responent a una reclamació llargament buscada per l'Ajuntament de Castelldefels, AENA ha anunciat que farà pública la informació de vents i meteorologia referida. expressen des de l'Oficina Municipal de Seguiment i Control de l'Aeroport (OMSICA).

La posada en funcionament definitiva d'aquesta nova aplicació està pendent de solucionar, no tant impediments tècnics ja llestos per a la seva implementació, com els tràmits administratius i legals que es necessiten, d'acord amb la informació aportada per AENA.

tornar a la pàgina anterior tornar element decoratiu

Informació Legal
© Oficina Municipal de Seguiment i Control de l'Aeroport (OMSICA) | Plaça de l'Església, 1 | Telèfon: 93 665 11 50

↑ pujar