VISITA EL CASTELL!

Imatge
El Castell, més obert que mai per gaudir dels seus espais i conèixer la seva història

 

El Castell, símbol del nostre passat col·lectiu, és també ara un gran protagonista del nostre present des d'una triple vessant: és un espai obert a la ciutadania, constitueix un escenari de difusió cultural i de la nostra història, i esdevé un equipament d'atracció turística que contribueix al desenvolupament local.

 

El Castell, referent cultural i turístic


Amb la consecució de la tercera fase de les obres de recuperació del Castell, Castelldefels ha pujat un esglaó més cap a la seva consolidació com a ciutat intensament implicada amb la Cultura. Una implicació de la que volem fer partícips a tota la ciutadania de Castelldefels a través de diferents jornades de portes obertes que els permetrà veure la recuperació del nostre edifici més emblemàtic. La tercera fase de les obres del Castell han permès el condicionament de tots els espais interiors de la planta baixa -on s'ubicarà el centre d'Interpretació de la Història de la ciutat- i la coberta mirador. També s'han condicionat les terrasses de la coberta amb baranes de protecció amb l'objectiu que puguin ser visitades.

 

 

 

*ATENCIÓ: El Castell de Castelldefels romandrà TANCAT fins JUNY 2020.

Donat que s'esta finalitzant la quarta fase de rehabilitació i la museïtzació del Castell de Castelldefels, totes les activitats, jornades de portes obertes i visites guiades queden suspeses. 

 

 

 

Portes obertes gratuïtes, tots els dijous, divendres, dissabtes i diumenges de 10 a 14h (Tancat per obres fins juny 2020)

 

Tots els dijous, divendres, dissabtes i diumenges de l'any es pot visitar gratuïtament el Castell de Castelldefels, de 10 a 14h. En aquest horari estaran oberts els jardins, la sala institucional i la planta baixa. No s'hi podrà accedir al mirador ni a l'església del Castell.

 

Horari especial juliol i agost: Durant el mes de juliol els jardins, la sala institucional i les quadres es podran visitar al matí de 10 a 14h de dijous a diumenge i a la tarda de 17 a 20:30 h de dilluns a divendres.

 

Portes obertes els segons diumenges de cada mes de 10 a 14h i de 16 a 19h:(Tancat per obres fins juny 2020)

 

Cada segon diumenge de mes, el Castell obrirà tots els seus espais en horari de 10 a 14h i de 16 a 19h, i es podrà visitar de forma lliure i gratuïta tant els jardins com TOTS els espais interiors restaurats del Castell i conèixer totes les seves sales (inclosos mirador i església).

 

Visites Guiades al Castell dissabtes i diumenges a les 11:30h (Tancat per obres fins juny 2020)

 

Tots els dissabtes i diumenges al matí, els interessats tindran l'opció de fer una VISITA GUIADA a les 11:30h. en castellà/català comprant l'entrada corresponent al mateix Castell. No cal avisar. Només t'has de presentar al Castell i comprar el tiquet al guia turístic que estarà a la porta dels espais restaurats. Durada: 1 hora.

*Visites guiades en anglès/ francès sota petició prèvia a l'oficina de turisme del Centre (Amb antelació mínima d'una setmana la petició).

Preu de les visites: 

Adults 5 euros

Nens fins a 12 anys: Gratuït

Jubilats: 4 euros.

Pots comprar també prèviament les entrades a l'Oficina de Turisme del Centre de Castelldefels (carrer Pintor Serrasanta). El seu horari és de dilluns a diumenge de 10 a 14h i de 16 a 19:30h.

 

Visites guiades en altres horaris, de dimecres a diumenge: (Tancat per obres fins juny 2020)

 

Hi ha la possibilitat de realitzar visites guiades (grups escolars, de persones adultes, turístics, etc.), de dimecres a diumenges amb reserva prèvia. Per reserves i informació, contactar amb l'Oficina de Turisme de Castelldefels (telèfon 93 635 27 27).

 

Diumenges al Castell

 

Amb la voluntat de promocionar turísticament el Castell, alguns dels segons diumenges de mes de portes obertes s'amplien i es converteixen en els 'Diumenges al Castell', unes jornades amb diversitat d'activitats culturals i d'oci al Castell durant tot el dia.

 

Contacte:

turismo@castelldefels.org

www.castelldefelsturismo.com


Revisat: 18/12/2019

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50