Hemeroteca

       
Dimecres, 14 d'agost de 2019

Continuen les obres de la nova rotonda que millorarà la circulació a l'entorn de la Sentiu

La nova rotanda ubicada a la cruïlla de carretera de la Sentiu amb el carrer Lola Anglada permetrà renovar l'espai urbà de la zona • Les afectacions al trànsit es produiran a partir del 26 d'agost

L'Ajuntament de Castelldefels està duent a terme la construcció d'una nova rotonda a la cruïlla del carrer Lola Anglada amb la carretera de la Sentiu, amb l'objectiu de millorar la circulació de vehicles a la zona, a més de facilitar l'accés als equipaments municipals de la deixalleria de residus i Jarfels.

Les obres es duen a terme en dues fases. A la primera, ja en marxa fins al 26 d'agost, s'estan duent a terme els treballs necessaris per al desviament de serveis existents. En aquesta fase no hi ha afectació al trànsit.

A partir del 26 d'agost es durà a terme la segona fase de les obres, que sí que comportaran una afectació a la circulació. El carrer Lola Anglada quedarà en un carreró sense sortida cap a la carretera de la Sentiu, però s'habilitarà l'espai suficient perquè els vehicles puguin donar la volta. Per la seva banda, la carretera de la Sentiu quedarà amb doble sentit de circulació, però en el tram de les obres es reduirà a només un carril que serà regulat amb semàfors provisionals.

El projecte preveu a més la millora de l'accessibilitat dels vianants. Per això, s'habilitarà una nova vorera a la banda oest de la carretera de la Sentiu i s'eliminarà una cuneta de formigó. Així mateix, se soterraran les línies telefòniques i es millorarà la xarxa de recollida d'aigües pluvials separativa. Les millores a la zona es completaran amb la millora de la xarxa d'enllumenat públic (amb tecnologia LED, més eficient energèticament), la senyalització i el mobiliari urbà.

La previsió és que les obres, que estan pressupostades en 251.697,56 € + IVA, estiguin executades en quatre mesos.

Imatge notícia
Obres a la cruïlla de carretera de la Sentiu amb el carrer Lola Anglada / RAMON JOSA
↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50