Hemeroteca

       
Dimarts, 17 de desembre de 2019

Continua operatiu fins el 18 de gener el servei especial de recollida de cartró comercial

El servei està adreçat als establiments comercials i consistirà en un porta a porta que passarà diàriament per davant dels comerços a partir de les 21 hores • Gràcies a la implicació del sector comercial de la ciutat, la recollida porta a porta de cartró comercial ha augmentat un 11% en un any

L'Ajuntament de Castelldefels ha posat en marxa des del passat 16 de desembre i fins el 18 de gener, coincidint amb la campanya de Nadal del comerç local, un servei especial de recollida de cartró comercial als barris Centre, Castell-Poble Vell i Can Vinader.

El servei consisteix en un porta a porta de recollida de cartró que passarà cada dia per davant dels comerços, a partir de les 21 hores. Aquest servei ve a complementar el ja existent que es realitza habitualment a aquests barris els dimarts, dijous i dissabtes, a partir de les 14 hores.

L'objectiu d'aquest reforç temporal és evitar els desbordaments de les illes ecològiques de recollida selectiva en aquestes dates en què els comerços produeixen més cartró.

Al mateix temps, l'Ajuntament insta als comerços a utilitzar aquest servei i recorda que per tal d'evitar molèsties als vianants i als vehicles, és molt important deixar el cartró plegat i lligat davant dels seus establiments, entre les 20 i les 21 perquè sigui recollit pels operaris del servei.

En el cas dels comerços situats en zones de vianants , el cartró s'ha de deixar a la cantonada més propera a la circulació del trànsit.

Gràcies a la implicació del sector comercial de la ciutat, la recollida porta a porta de cartró comercial ha augmentat un 11% en un any.

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50